Healthy Healing

Praktijk voor Health en Healing


Ik ben geboren in 1977 en ben al sinds het jaar 2000 samen met mijn vriendin Ilona. Inmiddels hebben wij ook een zoon genaamd Kaj en een dochter genaamd Mila. Ilona heeft al ruim 15 jaar een eigen praktijk genaamd My-Joy. Ilona is onder andere gespecialiseerd in voetreflexologie en thaise lymphemassage.

Ik heb een passie voor gezondheid en ik heb er in het verleden zelf behoorlijk wat voor moeten doen om weer in balans te komen. Nu is het voor mij een uitdaging om andere mensen hierbij te helpen en ik krijg er dan ook veel voldoening uit als dit lukt! Ik doe zelf fanatiek aan crossfit en wandel graag met onze hond genaamd Mik.

Ik heb de basisopleiding van de cranio sacraal opleiding afgerond bij Peirsman Cranio Sacraal Academie. Mijn diploma voor de opleiding medische basiskennis heb ik behaald bij Ars Medica (voorheen school voor homeopathie). Ik ben nog bezig met de 4-jarige beroepsopleiding tot orthomoleculair therapeut bij Opleidingsinstituut voor Preventieve en Functionele Geneeskunde (OPFG).

Sinds 2016 ben ik al bezig met de Reconnection en Reconnective Healing en in de tussentijd heb ik ook leren magnetiseren.

Buiten mijn praktijk werk ik ook een aantal dagen bij The Health Factory. Hiervoor bezoek ik drogisterijen, gezondheidswinkels en therapeuten en geef ik trainingen over de producten. https://thehealthfactory.nl 

Ook ben ik distributeur van een hele pure en krachtige liposomale vitamine C genaamd Vitcee. https://ascorbicis.com