Healthy Healing

Praktijk voor Health en Healing

                              Reconnection                                     

Ook wel persoonlijke Reconnection genoemd


De Reconnection bestaat uit twee sessies die zorgen voor groei en balans in je leven. Dit proces doe je maar 1 keer in je leven en blijft daarna doorwerken. Het is een ondersteuning van jouw levenspad en draagt bij aan jouw ontwikkeling en bewustzijn.

Na The Reconnection ervaren mensen vaak:
- dat het leven veel makkelijker gaat,
- dat ze zich krachtiger en meer zichzelf voelen,
- dat ze kunnen vertrouwen op hun intuitie,
- dat ze gezonder gaan eten en leven,
- dat ze makkelijker beslissingen nemen,
- dat verborgen talenten of interesses naar voren komen,
- dat bestaande klachten verdwijnen,
- dat belangrijke levensvragen opgelost worden,
- dat ze kunnen bijdragen aan de wereld.

The Reconnection heeft naast het effect op onze gezondheid een intentie van evolutie. Dit betekent dat het effect kan hebben op onze intuïtieve en andere (para-normale) vermogens. Het wordt vaak beschouwd als een manier om je levensdoel te vinden en bereiken. 
Na The Reconnection ervaren mensen vaak dat het leven makkelijker is en meer in 'flow'. Er komen mogelijkheden op hun pad, ze ontmoeten de juiste mensen, voelen beter welke beslissingen ze moeten nemen en dit alles zonder veel moeite te doen. 

The Reconnection bestaat uit twee sessies van 60 tot 90 minuten waarvan 45 minuten op de massagetafel wordt doorgebracht. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal drie nachten ertussen. Er wordt aanbevolen één tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan vóór The Reconnection. Dit is echter niet verplicht.

Achtergrond
Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk (o.a. Ley lijnen) dat onze planeet omringt. Deze lijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een groter netwerk en ons met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection herstelt deze 'axiatonale' lijnen die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en evolutie. De lijnen zijn onderdeel van het circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam. De lijnen maken een uitwisseling met het veld van licht en informatie mogelijk.

Kosten
De kosten voor de twee sessies van The Reconnection tesamen zijn € 333,-  Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.​
De prijs is wereldwijd hetzelfde en wordt verrekend naar €333 of $333.


Organisatie

Ik ben opgeleid tot gecertificeerd Reconnective Healing Foundational Practitioner door Eric Pearl en zijn team en bevoegd om Reconnective Healingsessies te geven.

Voor meer informatie over Reconnective Healing en De Reconnection, zie www.thereconnection.com